Årets andre vårdag glimter til med varmegrader og strålende solskinn og vi får lyst til å friske opp lunsjen med en tunfisksalat. Dette er en enkel smørbrødsalat, laget med ingredienser man som regel har i hus.
Ingredienser:
I boks tunfisk i vann
2-3 vårløk eller 1/2 rødløk
2-3 ss majones
1 ss Kikkoman soyasaus
salt
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjouHWKXBfUWk39oVYieRF-75Pr4MnsGGYHIEkB_n0vsQqcf-7eRv0HVrnBrxHmiZBfWzfUDVu_CvFXM3sfhVLGuhcJNW_FuqGfDTmTuiylBy5HmlOdmRI-qzYkgOWgh-rDYAf4pUN3Cz0p/s320/IMG_20170302_100211+%25281%2529.jpg)
Slik gjør du:
Hell av vannet av tunfisken, og ha den over i en skål. Finhakk løken og bland denne sammen med tunfisken. Hell over soyasausen og majonesen og bland alt godt sammen. Smak til med salt og pepper.
God fornøyelse!
-Ida