Skip to content
Redneck BBQ
  • Home
  • Shop
    • Godterifabrikken vår
    • Child Category 1
      • Sub Child Category 1
      • Sub Child Category 2
      • Sub Child Category 3
    • Child Category 2
    • Child Category 3
    • Child Category 4
  • Om oss
  • Tema
    • Dutch Oven
    • Uds
    • Hva er grilling!
    • Mål-Vekt-Tid
    • Kaker/Bakst

Nyttige ting

6 x 3 kg Fattys, eller Baconrull på norsk.
Her er noen av de viktigste dokumentene og tabellene vi bruker.

Det er bare å laste ned å bruke.

Mål og vekt

Navn på kjøtt - Norsk Engelsk


Røyketabell med temperaturer


125 Oppskrifter på tørka kjøtt/Beef Jerkey


Konvertering fra Fahrenheit til Celsius


Grunnkurs i Dutch Oven, med opplæring i vedlikehold av jerngryter.


Startsiden

Follow & Subscribe

Popular Posts

  • «Rikshospitalets» grønnsakssuppe.
    Dette er ei suppe som etter sigende skal være brukt på Riksen for vektreduksjon, ikke vet jeg. Men det jeg vet, er at den virker, 3-9 ...
  • Lokomotiv grill
    Sommeren kom aldri i år, men jeg har laget mye mat ute likevel. Jeg har også laget meg en ny indirekte grill/BBQ røykeri eller som en ...
  • Ribbe på grillen
    Her er en måte å grille ribbe på, som gir gode resultater og tomme tallerkener. Jeg har i mange år grilla ribbe hele året, det går lit...
  • BBQ-saus med fersken
    (c) Can Stock Photo / HHLtDave5 Dette er en saus som kom sammen etter en feilblanding. Den skulle ikke vært slik, men blei utrolig bra...
  • Helgrillet Gris - Pulled Pork
    © Can Stock Photo / chas53 Jeg ble spurt om jeg kunne grille en gris til 70 personer, noe jeg svarte ja på. Fikk bestilt hel gris på 75...
  • Røkt Eggesalat
    En smaksopplevelse uten sidestykke. Ingredienser: 12-14 egg 6 skiver sprøstekt bacon 150 gram majones 6 ss rømme litt salt gro...
  • Redneck BBQ's UDS
    Her er vår spesialproduserte UDS, som er i salg nå! Den har alle de gode Redneck BBQ modifikasjonene, du trenger! For de av dere ...
  • Vannvarmer på kull
    Noen ganger MÅ jeg bare prøve ut ting som flyr gjennom hodet, Jeg har gått og tenkt på en måte å varme vann på ute på bålet eller lignen...

Categories

Baking (24) BBQ (50) Blogg (31) Dessert (17) Dressing (10) Drikke (2) Dutch Oven (56) Fisk (3) Grilling (55) Grillsaus (12) Gryterett (21) Krydder (16) Linker (5) Pasta (1) Promo (3) Prosjekt (11) Røyking (23) Salat (16) Sjømat (6) Slider (3) Suppe (6) Tilbehør (10) Tips (26) Tørking (1) UDS (15) Vegetariansk (1) Video (8) Vilt (12)

Blog Archive

Pages

  • Start
  • Video
  • Nyttige ting
  • Dutch Oven
  • Godterifabrikk

Recent Posts

Visitors

Ring eller send mail

Telefon: +47 45637962
Email: post@redneckbbq.no
mytastenor.com

Laster inn...

Kontaktskjema

Navn

E-post *

Melding *

Copyright © Redneck BBQ | Powered by Blogger
Design by ThemezHut | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com