Skip to content
Redneck BBQ
  • Home
  • Shop
    • Godterifabrikken vår
    • Child Category 1
      • Sub Child Category 1
      • Sub Child Category 2
      • Sub Child Category 3
    • Child Category 2
    • Child Category 3
    • Child Category 4
  • Om oss
  • Tema
    • Dutch Oven
    • Uds
    • Hva er grilling!
    • Mål-Vekt-Tid
    • Kaker/Bakst

Nyttige ting

6 x 3 kg Fattys, eller Baconrull på norsk.
Her er noen av de viktigste dokumentene og tabellene vi bruker.

Det er bare å laste ned å bruke.

Mål og vekt

Navn på kjøtt - Norsk Engelsk


Røyketabell med temperaturer


125 Oppskrifter på tørka kjøtt/Beef Jerkey


Konvertering fra Fahrenheit til Celsius


Grunnkurs i Dutch Oven, med opplæring i vedlikehold av jerngryter.


Startsiden

Follow & Subscribe

Popular Posts

  • «Rikshospitalets» grønnsakssuppe.
    Dette er ei suppe som etter sigende skal være brukt på Riksen for vektreduksjon, ikke vet jeg. Men det jeg vet, er at den virker, 3-9 ...
  • Whisky BBQ saus
    Ingredienser: 2 dl Whisky etter valg 2 dl Rødvin eddik 4 dl Ketchup 1 dl Tomat pure 1 dl Brunt sukker 1,5 dl mørk sirup 1 t...
  • Ribbe på grillen
    Her er en måte å grille ribbe på, som gir gode resultater og tomme tallerkener. Jeg har i mange år grilla ribbe hele året, det går lit...
  • Biltong
    Redneck BBQ sin versjon av Biltong, sør Afrikas svar på beef jerkey, eller tørket kjøtt om du vil. Vi har brukt våre krydderløsninger ...
  • Røkt elgstek
    (c) Can Stock Photo / Kesu Elg/Viltkjøtt blir veldig godt når man varmrøyker det. Av erfaring vet jeg at det blir supergodt hvis det i...
  • Rask kyllinggryte
    Dette er en overraskende enkel kyllinggryte som metter mange mager i en fei. Hele retten lages på 30 minutter. Oppskriften s...
  • Lokomotiv grill
    Sommeren kom aldri i år, men jeg har laget mye mat ute likevel. Jeg har også laget meg en ny indirekte grill/BBQ røykeri eller som en ...
  • Baconrull
    6 x 3kg Baconrull på Grillen. Oppskriften tar utgangspunktet i laging i Jerngryter, men det er bare å putte hele rullen i ei gryte me...

Categories

Baking (24) BBQ (50) Blogg (31) Dessert (17) Dressing (10) Drikke (2) Dutch Oven (56) Fisk (3) Grilling (55) Grillsaus (12) Gryterett (21) Krydder (16) Linker (5) Pasta (1) Promo (3) Prosjekt (11) Røyking (23) Salat (16) Sjømat (6) Slider (3) Suppe (6) Tilbehør (10) Tips (26) Tørking (1) UDS (15) Vegetariansk (1) Video (8) Vilt (12)

Blog Archive

Pages

  • Start
  • Video
  • Nyttige ting
  • Dutch Oven
  • Godterifabrikk

Recent Posts

Visitors

Ring eller send mail

Telefon: +47 45637962
Email: post@redneckbbq.no
mytastenor.com

Laster inn...

Kontaktskjema

Navn

E-post *

Melding *

Copyright © Redneck BBQ | Powered by Blogger
Design by ThemezHut | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com