Skip to content
Redneck BBQ
  • Home
  • Shop
    • Godterifabrikken vår
    • Child Category 1
      • Sub Child Category 1
      • Sub Child Category 2
      • Sub Child Category 3
    • Child Category 2
    • Child Category 3
    • Child Category 4
  • Om oss
  • Tema
    • Dutch Oven
    • Uds
    • Hva er grilling!
    • Mål-Vekt-Tid
    • Kaker/Bakst

Nyttige ting

6 x 3 kg Fattys, eller Baconrull på norsk.
Her er noen av de viktigste dokumentene og tabellene vi bruker.

Det er bare å laste ned å bruke.

Mål og vekt

Navn på kjøtt - Norsk Engelsk


Røyketabell med temperaturer


125 Oppskrifter på tørka kjøtt/Beef Jerkey


Konvertering fra Fahrenheit til Celsius


Grunnkurs i Dutch Oven, med opplæring i vedlikehold av jerngryter.


Startsiden

Follow & Subscribe

Popular Posts

  • «Rikshospitalets» grønnsakssuppe.
    Dette er ei suppe som etter sigende skal være brukt på Riksen for vektreduksjon, ikke vet jeg. Men det jeg vet, er at den virker, 3-9 ...
  • Ribbe på grillen
    Her er en måte å grille ribbe på, som gir gode resultater og tomme tallerkener. Jeg har i mange år grilla ribbe hele året, det går lit...
  • Baconkake
    Dette er en helt fantastisk siderett som ble til en regnfull vårdag. Enkle ingredienser litt annerledes satt sammen, passer enhver ...
  • Chilligryte
    (c) Can Stock Photo / kabVisio Til 8 personer som siderett til grillmat, eller 6 personer som hovedrett med brød. Ingredienser: 3...
  • Lage BBQ - Røykeri - Grill selv.
    Her kommer det noen linker til bilder og sider som inneholde mye info om BBQ grill og røykere. Hvis noen skulle ha lyst til å lage en sl...
  • Kål og løk
    Smørdampet løk er snadder til stekt mat, et tilbehør jeg bruker mye. Jeg tok her om dagen å skar opp like mye kål, i lange strimler , og...
  • Kullstarter ala spiro
    Jeg bruker mellom 10 og 50 kg kull eller briketter på hver grilling i den største grillen min, PR60 . Da blir det viktig å lett få start...
  • Vannvarmer på kull
    Noen ganger MÅ jeg bare prøve ut ting som flyr gjennom hodet, Jeg har gått og tenkt på en måte å varme vann på ute på bålet eller lignen...

Categories

Baking (24) BBQ (50) Blogg (31) Dessert (17) Dressing (10) Drikke (2) Dutch Oven (56) Fisk (3) Grilling (55) Grillsaus (12) Gryterett (21) Krydder (16) Linker (5) Pasta (1) Promo (3) Prosjekt (11) Røyking (23) Salat (16) Sjømat (6) Slider (3) Suppe (6) Tilbehør (10) Tips (26) Tørking (1) UDS (15) Vegetariansk (1) Video (8) Vilt (12)

Blog Archive

Pages

  • Start
  • Video
  • Nyttige ting
  • Dutch Oven
  • Godterifabrikk

Recent Posts

Visitors

Ring eller send mail

Telefon: +47 45637962
Email: post@redneckbbq.no
mytastenor.com

Laster inn...

Kontaktskjema

Navn

E-post *

Melding *

Copyright © Redneck BBQ | Powered by Blogger
Design by ThemezHut | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com