Bacalao




Kjempegod fiskegryte med smak.

Fin startgryte for de som ikke spiser fisk til vanlig.

4 - 6 personer.

Ingredienser:
400 gr lettsaltet Torsk.
1 stk. Seifilet lettsaltet.
500-700 gr. poteter i skiver.
200 gr løk.
3 fedd hvitløk.
2,5 dl vann rørt sammen med 0,5 dl chilisause og 0,5 dl ketchup.
0,5 dl olivenolje.
1/2 ts cayennepepper.
2 ss sylta Jalapenos
2 - 3 laubærblad hvis du har


Legges lagvis i gryta, med fisk og løk i bunn, poteter på toppen.
Hell litt Olivenoljen,sausen og krydder i hvert lag.

Kokes med medium temperatur, til potetene nær toppen er ferdig.

Enkel og grei utemat, du kan bruke all slags fisk hvis du har fangst å ta av, men da må du tilsette litt salt.

-Henry