BBQ saus som kan lages på vørterøl, eller stout/porter øl. Jeg har brukt vørterøl, rett og slett fordi jeg hadde på kjølerommet.
Denne sausen er lett å lage og holder seg greit i ca 2 mnd i kjøleskapet, flott til alle typer grillmat.
Hvis dere velger å ha i kaffe, som jeg har gjort, så blir den helt fantastisk til rødt kjøtt.
Ingredienser:
0,33 l Vørterøl1,5 kopp med Ketchup
0,5 kopp med eple sider eddik
0,5 kopp med brunt sukker
0,25 kopp med honning
2 ss Worcestersaus
2 ss bbq rub etter ønske. i min variant, så hadde jeg i 1 ss med pulverkaffe i tillegg .
Miks alle ingrediensene i en kjele, varm opp til kokepunktet, la stå og putre under lav varme i 20 - 30 minutter. Helles på glass eller plastbokser, blir ca 8 dl.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgfBE_9dWZAH7na4EPVPY3Fv-XFKhBBYenAzDdbhvmzIr733cBv03EWOzc4xdxYpPCZ9oDF6JO5L-dDSetnFdbfTdQ1_C3iSK1MHk3_cPI5o_Uj351VC6R9y2wEY-BbUdHn3CykN8YLrFU/s320/IMG_20170503_141313.jpg)
Kos dere.
Henry