Her kommer en svinaktig god marinade. Vår venner herr og fru Gabrielsen kom forleden på besøk medbringende mat. Deriblant en lårstek av villsvin som allerede hadde ligget et døgn i denne strøkne marinaden.
Marinade:
3 dl eplejuice
4 fedd hvitløk
1 ts tabasco
6 stilker timian
Finhakk hvitløk og bland alle ingrediensene i en bolle, legg i kjøttet. La gjerne kjøttet marinere natten over, eller minst 4 timer.
Villsvinet ble marinert i 2 døgn, vi silte marinaden og brukte denne som infusjonsvæske i vår injektor, før grilling. Marinaden kan forøvrig brukes til annet kjøtt.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhKR5SiwSKpcG8Xd-GRay0945l_jxy220961DuN0zkSiwWKyucAllN7f9t2z-HKbur3p-BeqZIzzrqKSUPE7FNe1nlDF50Qm-Ku7UG2Db7BWrpvvmyWchV9nk7UcMsl3cq_Zad4waCQhbqI/s320/IMG_20160611_171840+%25281%2529.jpg)
Gjestene disket opp med eplebacon, potetmos og rotgrønnsaker, mens vertskapet bidro med rødvin til maten.
Eplebacon er forøvrig 1 eple i småbiter + 1 pk bacon i småbiter, stekt i litt smør og tilsatt ett par ss marinade.
Nydelig kombinasjon og vi var alle forspiste resten av den kvelden.
-Ida