Min egen krydderserie som jeg har brukt 10 år å perfeksjonere. Her er det smaker for de aller fleste ganer og matretter. Før så blandet vi alt krydderet selv, men nå har vi begynt et samarbeidet med Foodstuff import AS, som blander og leverer vårt krydder. Dette fordi kvalitetskontrollen og produksjonen deres, er etter Norske og Europeiske standarder.
Disse blandingene er IKKE bare til bbq og grilling, dette er krydder som jeg bruker på mitt private kjøkken, til alle slags retter, salater sauser og bakverk.
Håper det kan friste med noen av variantene. Disse krydderier er å finner du i nettbutikken HER
Rub vs Marinade:
Hvis man bruker en hot rub, så vil ofte den sterke smaken bli redusert, fordi sukkeret i rubben smelter og gjør smaken mildere.
Mine krydderløsninger kan brukes som rub, det gjør det lettere å være "god" på sluttsmakene. Jeg bruker alltid BBQ MIX når jeg griller eller står på kjøkkenet hjemme, det krydderet er et "må ha" for meg.
Jeg bruker ofte en eller annen Rub som smakforsterker når jeg griller eller steiker kjøtt, dette fordi jeg liker å holde mest mulig av naturlige kjøttsmaker og safter inni kjøttet.
Jeg bruker ofte en eller annen Rub som smakforsterker når jeg griller eller steiker kjøtt, dette fordi jeg liker å holde mest mulig av naturlige kjøttsmaker og safter inni kjøttet.
BBQ MIX.

slags kjøtt, fisk, grønnsaker og bakverk.
Det er spesielt godt til kylling, svin ost, grønnsaker og poteter/pommes frites.
Krydderet er ikke sterkt, men har en fin rund smak av urter og runde smaker, som kan brukes til all slags grillmat.
Dette bruker jeg som Rub når jeg lager Pulled Pork.
Ypperlig til urtebrød: 2 ss BBQ MIX pr. kg rå deig.
Skjær Brie eller annen ost i strimler krydre med BBQ MIX, ha ei stripe honning over.
Inneholder:
Brunt sukker
Rosmarin
Timian
Chili Flakes
Paprika
Grovmalt Pepper
Salt
Løkpulver
Hvitløkpulver
Et universalkrydder, som kan brukes til rub, marinering eller strøkrydder.
Anbefales til Bakepoteter, Grønnsaker, Urtesmør, Okse, Svin, Kylling, Lam, Fisk, Bakevarer, Dip, Dressinger, Sauser.
Eller kjøtt forøvrig, hvis man ønsker litt urtesmak på maten.
BBQ MIX - HOT

bakverk.
Krydderet er litt sterkt, men ikke så sterkt som Tabasco. Det har en fin rund smak av urter og runde smaker, som kan brukes til all slags grillmat.
Kan brukes som rub.
Ypperlig til urtebrød: 2 ss BBQ MIX - HOT pr. kg rå deig.
Inneholder:
Brunt sukker
Rosmarin
Timian
Chili Flakes
Paprika
Grovmalt Pepper
Salt
Løkpulver
Hvitløkpulver
Brunt sukker
Rosmarin
Timian
Chili Flakes
Paprika
Grovmalt Pepper
Salt
Løkpulver
Hvitløkpulver
TEXMEX RUB.

Siden det er Kaffe i den, så får den en litt tyngre smak, noe son virker helt supert til rødt kjøtt.
En rub som er fin til alle typer kjøtt, men spesielt til rødt kjøtt. Ypperlig til langtidssteiking og røyking.
Kan også brukes på Iskrem, youghurt, ost, salater, kakao, sjokolade kaker og fisk.
Kan bruke som strøkrydder.
Ypperlig til urtebrød: 2 ss TEXMEX RUB, 1 ss timian, 1 ss rosmarin pr. kg rå deig.
Inneholder:
Kaffe
Kaffe