Wrap



Her er en variasjon av wrap med fiskepinner, som virkelig går unna.
Store som små spiser dette, kjekt som enkel middag eller festmat som også kan brukes som niste.
Ikke minst så er det billig.

Ingredienser:
Mais "lomper" etter ønske
3 - 4 fiskepinner på hver wrap
3 - 4 agurkpinner 5 cm lang ca 1 cm tykk
Hakket rød løk
Strimlet salat etter ønske
mais
Remulade
Sitrondråper
Krydder etter egen smak

Du kan så klart velge hva du vil ha ekstra i disse.

Steik Fiskepinnene på vanlig måte i steikepanna.
Ta ei lompe å ha i salat, legg på fiskepinnene, ha på remuladen og noen dråper sitron, legg på agurkpinnene, løk og mais.
Rull sammen wrapen med innbrett i ene enden, kan serveres varm og kald.

En virkelig fin ting å servere barn, de vil helt sikkert ha mer.

Hvis du pakker dem i alu.folie så vil de ferdig rullet, kunne ligge i ovnen på 60 grader, i timer for å holde dem varme til servering.

Som turmat så legges den pakkede wrapen ved siden av bålet i ca 5 min på hver side, vips så har du varm og god turmat.

Det som ikke går som kveldsmat/nattmat kan taes med på jobb som niste og spises kald eller puttes i mikron for en lunk, da uten folien på.