Store som små spiser dette, kjekt som enkel middag eller festmat som også kan brukes som niste.
Ikke minst så er det billig.
Ingredienser:
Mais "lomper" etter ønske
3 - 4 fiskepinner på hver wrap
3 - 4 agurkpinner 5 cm lang ca 1 cm tykk
Hakket rød løk
Strimlet salat etter ønske
mais
Remulade
Sitrondråper
Krydder etter egen smak
Du kan så klart velge hva du vil ha ekstra i disse.
Steik Fiskepinnene på vanlig måte i steikepanna.
Ta ei lompe å ha i salat, legg på fiskepinnene, ha på remuladen og noen dråper sitron, legg på agurkpinnene, løk og mais.
Rull sammen wrapen med innbrett i ene enden, kan serveres varm og kald.
En virkelig fin ting å servere barn, de vil helt sikkert ha mer.
Hvis du pakker dem i alu.folie så vil de ferdig rullet, kunne ligge i ovnen på 60 grader, i timer for å holde dem varme til servering.
Som turmat så legges den pakkede wrapen ved siden av bålet i ca 5 min på hver side, vips så har du varm og god turmat.
Det som ikke går som kveldsmat/nattmat kan taes med på jobb som niste og spises kald eller puttes i mikron for en lunk, da uten folien på.