Grytebakt Svinefilet



Jeg tenkte jeg skulle prøve en ny vri på Svinefileten, her er resultatet.

Ingredienser:

2 Ytrefileter av svin.
1 hel Ananas skjært i 15 mm skiver
4 paprika skjært i 15 mm skiver
1 flaske Bayer eller Cola
Texas style Rub
Mørk sirup eller melasse.

Skjær Paprika og Ananasen i skiver, legg disse ut disse som seng i gryta.

Rub fileten med Texas Style Rub og legg filetene på toppen av frukt og grønnsaker.

Hell Bayeren i bunn av gryta, ikke over kjøttet.

Smør et tynt lag med Sirup på toppen av kjøttet.

Stekes i Gryte med lokk i ca 90 minutter.

Serveres med sjyen og grønnsaker/frukt som tilbehør.

Passer veldig godt med denne Potetsalaten, det blei veldig godt og maten forsvant så fort at kokken nesten ikke fikk en bit.

Grill i vei!

Henry

Bloglink


Jeg har plassert min blogg i Notoddennorske bloggkart!