Grytebakt Svinefilet
Jeg tenkte jeg skulle prøve en ny vri på Svinefileten, her er resultatet.
Ingredienser:
2 Ytrefileter av svin.
1 hel Ananas skjært i 15 mm skiver
4 paprika skjært i 15 mm skiver
1 flaske Bayer eller Cola
Texas style Rub
Mørk sirup eller melasse.
Skjær Paprika og Ananasen i skiver, legg disse ut disse som seng i gryta.
Rub fileten med Texas Style Rub og legg filetene på toppen av frukt og grønnsaker.
Hell Bayeren i bunn av gryta, ikke over kjøttet.
Smør et tynt lag med Sirup på toppen av kjøttet.
Stekes i Gryte med lokk i ca 90 minutter.
Serveres med sjyen og grønnsaker/frukt som tilbehør.
Passer veldig godt med denne Potetsalaten, det blei veldig godt og maten forsvant så fort at kokken nesten ikke fikk en bit.
Grill i vei!
Henry
Bloglink
Jeg har plassert min blogg i Notodden på norske bloggkart!